På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö

Uutisarkisto 2012 (EU:n valtiontukisääntely)

17.1.2012 12.19

Komission avoin kuuleminen; Tutkimus- ja kehitystyöhön sekä innovaatiotoimintaan myönnettävää valtiontukea koskevat yhteisön puitteet

Komission järjestämän julkisen kuulemisen tarkoituksena on saada kommentteja tutkimus- ja kehitystyöhön sekä innovaatiotoimintaan myönnettävää valtiontukea koskevien yhteisön puitteiden soveltamisesta ja lisäksi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopolitiikasta yleensä. Komissio on kiinnostunut saamaan tilastotietoa ja kvalitatiivisia kommentteja.

Tällä hetkellä sovellettavien T&K&I-valtiontukipuitteiden voimassaolo päättyy 31.12.2013. Komissio on julkaissut elokuussa 2011 raportin tähänastisista kokemuksista.

 

mid-term review on the application of the current Community Framework for State aid for R&D&I

 

Kyseessä on kuulemisen ensimmäinen vaihe, joka tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa sääntelyn kehittämiseen. Seuraavaksi komissio julkaisee kuulemisessa saatujen kommenttien perusteella luonnoksen uusiksi valtiontukisäännöiksi. Komission arvion mukaan ensimmäinen luonnos tullaan julkaisemaan vuoden 2012 toisella puoliskolla.

 

Komissio on julkaissut kotisivuillaan kuulemisasiakirjan ja pyytää toimittamaan kommentit kilpailun pääosastoon 24. helmikuuta 2012 mennessä

 

Linkki komission kilpailun pääosaston kuulemissivulle


Palaa otsikoihinSivua viimeksi päivitetty: 5.6.2013
Tulosta sivu