På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö
18.9.2014

Hallitus hyväksyi Fennovoiman periaatepäätöksen täydennyksen

Valtioneuvosto teki 18.9.2014 myönteisen periaatepäätöksen Fennovoima Oy:n hakemuksesta rakentaa Rosatomin ydinvoimalaitosyksikkö Pyhäjoelle.


18.9.2014

TEM tukee kolmen LNG-terminaalin rakentamista 65,2 miljoonalla eurolla

Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt 18.9.2014 kolmelle nesteytetyn maakaasun terminaalihankkeelle energiatukea yhteensä 65,2 miljoonaa euroa. Tuen avulla Manga LNG Oy rakentaa Tornioon, Skangass Oy Poriin ja Oy Aga Ab Raumalle terminaalit, joiden kautta saadaan laivaliikenteen ja suomalaisen teollisuuden käyttöön pääosin polttoöljyjä ja nestekaasuja korvaavaa energiaa.  


18.9.2014

Alueiden näkymät alavireisiä – muutama myönteinen poikkeus

Heikko kehitys alueiden taloudessa ja työllisyydessä on jatkunut.Viime kevääseen verrattuna alueiden näkymät ovat selvästi synkemmät, ja alavireisyys jatkuu useimmilla alueilla vielä lähiajat. Arvio sisältyy 18.9.2014 Joensuussa julkaistuun Alueelliset kehitysnäkymät 2/2014 -raporttiin.


Tutustu

nappaimet280x145Oma Yritys-Suomi -palvelusta työkaluja yrityksen perustamiseen ja yrittäjän arjen avuksi

Oma Yritys-Suomi –palvelu on sähköinen työtila, josta löytyy  yritystoiminnan ja suunnittelun työkaluja sekä käyttäjän profiilin mukaisia tietoja ja palveluja. Oma Yritys-Suomi on osa Yritys-Suomi -palvelukokonaisuutta.


Tutustu Oma Yritys-Suomeenrss

18.9.2014 Yhteiskuntavastuuta edistetään laajassa yhteistyössä

Valtioneuvosto sai tiedoksi iltakoulussaan 17.9.2014 virkamiestyöryhmän keväällä valmisteleman esityksen YK:n yrityksiä ja ihmisoikeuksia koskevien ohjaavien periaatteiden kansalliseksi toimeenpanoksi. Suomi on ensimmäisiä EU-maita, joka on laatinut toimintasuunnitelman YK-periaatteiden toteuttamiseksi.

Lue lisää

18.9.2014 Tehostettu tilaajavastuu torjuu harmaata taloutta

Hallitus esittää tilaajavastuulakiin uudistuksia. Tarkoituksena on selkeyttää lainsäädännön soveltamista sekä helpottaa tilaajan velvoitteiden hoitamista. Sääntely yhdenmukaistetaan koskemaan kaikkia aloja.

Lue lisää

18.9.2014 TEM:n hallinnoalan verkkopalveluissa merkittäviä häiriöitä

Vakava laitevika aiheuttaa häiriöitä osassa TEM:n hallinnonalan verkkopalveluja.

Lue lisää

18.9.2014 Alueiden näkymät alavireisiä – muutama myönteinen poikkeus

Heikko kehitys alueiden taloudessa ja työllisyydessä on jatkunut.Viime kevääseen verrattuna alueiden näkymät ovat selvästi synkemmät, ja alavireisyys jatkuu useimmilla alueilla vielä lähiajat. Arvio sisältyy 18.9.2014 Joensuussa julkaistuun Alueelliset kehitysnäkymät 2/2014 -raporttiin.

Lue lisää

18.9.2014 Lakimuutos antaa mahdollisuuden puuttua pitkittyvään työttömyyteen

– Meidän tulee kaikin keinoin pitää huoli siitä, että mahdollisimman moni pysyy työn syrjässä kiinni, työministeri Lauri Ihalainen linjaa.

Lue lisääBlogit

16.9.2014 9.00Hillevi Lönn: Ala päällä -kampanjan viesti mennyt perille (TEMatiikkaa-blogi)

Hillevi Lönn 126x160

Valtava-kehittämisohjelman viestintäkampanja ennakkoluulottomasta uravalinnasta on näkynyt syyskuun alusta medioissa ja katukuvassa. Kampanjan kohde, 8.- ja 9.-luokkalaiset ja lukiolaiset sekä heidän opettajansa, opinto-ohjaajansa ja vanhempansa, ovat selvästikin ottaneet kopin viestistä.

Lue lisää | 0 Kommenttia


Vireillä