På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö
24.2.2015

Spinnova Oy:n puukuitulankahanke biojalostamokilpailun voittoon

Spinnova Oy on voittanut uudella tekstiilikuidun tuotantoteknologiallaan työ- ja elinkeinoministeriön järjestämän kansainvälisen biojalostamokilpailun. Kisan kaksi muuta palkittua ovat Biovakka Suomi Oy ja Kemijärvi konsortio.


24.2.2015

Valtio ylläpitää valmiutensa Talvivaaran kaivosta koskeviin järjestelyihin

Hallitus on päättänyt toimista, joilla varmistetaan valtion tarpeelliset toimintaedellytykset Talvivaaran kaivosta koskevien ratkaisujen toteuttamisessa tilanteessa, jossa eduskunta on jäämässä vaalitauolle.


24.2.2015

Tammikuussa 359 600 työtöntä työnhakijaa

TE-toimistoissa oli tammikuun lopussa yhteensä 359 600 työtöntä työnhakijaa. Se on 32 000 enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Työttömien työnhakijoiden määrä väheni joulukuusta 3 700:lla. Tiedot ilmenevät TEM:n Työllisyyskatsauksesta.


Tutustu
 helsinki280x145

Ota kantaa kaupunki-, maaseutu- ja saaristopolitiikan kehittämiseen

Nyt voit kertoa oman näkemyksesi siitä, miten kaupunki-, maaseutu- ja saaristopolitiikkaa pitäisi kehittää.


Kerro ajatuksesi otakantaa.fi-palvelussa  13.3.2015 mennessä

otakantaa.fi/kaupunkimaaseutusaaristo


rss

26.2.2015 Selvitys: Ulkomailla tapahtuvien ihmisoikeusloukkausten uhrien on vaikea saada asiansa oikeuskäsittelyyn

Jos suomalaisyrityksen toiminnassa ulkomailla rikotaan ihmisoikeuksia, uhrien on hyvin vaikea viedä asia suomalaiseen tuomioistuimeen. Näin arvioidaan 26.2. julkaistussa selvityksessä, jossa tarkastellaan Suomen lainsäädäntöä suhteessa yritysten kansainväliseen liiketoimintaan ja ihmisoikeusloukkauksiin.

Lue lisää

25.2.2015 Helsinkiläisnuorten terveiset työministerille: Ruutia nuorisotakuuseen

Nuoret tarvitsevat mielekästä tekemistä ja selkeitä polkuja työelämään, todettiin keskiviikkona Helsingissä järjestetyssä nuorisotakuuaiheisessa seminaarissa. Tilaisuudessa työministeri Lauri Ihalainen kuuli Helsingin kaupungin tähänastisesta työstä sekä kaavailluista jatkoaskelista nuorisotakuun parissa.

Lue lisää

25.2.2015 Sosiaali- ja terveysalan työvoimatilanne kohentunut

Sosiaali- ja terveysalan työvoimapula on taittunut ja alan työttömyysjaksojen kesto on pidentymässä. Työvoiman kysyntä ja tarjonta on tasapainottunut ja joillakin alueilla on jopa ylitarjontaa lähihoitajista ja sosiaalialan ohjaajista.

Lue lisää

24.2.2015 Vapaavuori antoi eduskunnan tarkastusvaliokunnalle katsauksen yritysrahoituksen tilanteesta ja tulevaisuuden kehittämist

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori oli 24.2.2015 eduskunnan tarkastusvaliokunnan kuultavana yritysrahoituksen kokonaisuudesta ja sen tulevaisuuden kehittämistarpeista.

Lue lisääBlogit

20.2.2015 14.00Annika Forsander: Kotouttamisessa tarvitaan sekä rakenteita että kumppanuuksia (TEMatiikkaa-blogi)

Annika ForsanderKotouttamisen osaamiskeskus ja kotouttaminen.fi-sivut avattiin lähes vuosi sitten, osana työllisyys- ja yrittäjyysosaston Maahanmuuttajien kotouttaminen -ryhmän perustamista. Tuolloin pääsin aloittamaan osaamiskeskuksen vetäjänä ja ensimmäisenä työntekijänä.

Lue lisää | 0 Kommenttia


Vireillä