På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö
29.9.2014

Suurten pörssiyhtiöiden yhteiskuntavastuuraportointi EU-sääntelyn piiriin

Euroopan unionin neuvosto hyväksyi 29.9.2014 tilinpäätösdirektiivin muutoksen koskien yritysten muuta kuin taloudellista tietoa. Päätöksen myötä suurten pörssiyhtiöiden tulee jatkossa raportoida myös vastuullisuudestaan.


25.9.2014

Hallitus hylkäsi TVO:n hakemuksen periaatepäätöksen jatkoajasta

Valtioneuvosto teki 25.9.2014 kielteisen periaatepäätöksen Teollisuuden Voima Oyj:n hakemuksesta pidentää OL4-ydinvoimalaitosyksikön periaatepäätöksen voimassaolon määräaikaa.


25.9.2014

TEM ja Suomen olympiakomitea yhteistyöhön cleantech-viennin edistämiseksi

Työ- ja elinkeinoministeriö ja Suomen olympiakomitea ovat solmineet cleantech-viennin edistämistä koskevan yhteistyösopimuksen. Sen tarkoituksena on vauhdittaa ja luoda lisäedellytyksiä suomalaisen cleantechin vienninedistämishankkeille olympia-teemaa hyödyntäen.


Tutustu

nappaimet280x145Oma Yritys-Suomi -palvelusta työkaluja yrityksen perustamiseen ja yrittäjän arjen avuksi

Oma Yritys-Suomi –palvelu on sähköinen työtila, josta löytyy  yritystoiminnan ja suunnittelun työkaluja sekä käyttäjän profiilin mukaisia tietoja ja palveluja. Oma Yritys-Suomi on osa Yritys-Suomi -palvelukokonaisuutta.


Tutustu Oma Yritys-Suomeenrss

29.9.2014 Suurten pörssiyhtiöiden yhteiskuntavastuuraportointi EU-sääntelyn piiriin

Euroopan unionin neuvosto hyväksyi 29.9.2014 tilinpäätösdirektiivin muutoksen koskien yritysten muuta kuin taloudellista tietoa. Päätöksen myötä suurten pörssiyhtiöiden tulee jatkossa raportoida myös vastuullisuudestaan.

Lue lisää

23.9.2014 ELY-keskusten vastuualuejohtajat valittu

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten johto on valittu ja nimitetään tehtäviinsä viiden vuoden määräajaksi. Virat täytetään vuoden 2015 alusta lukien.

Lue lisää

19.9.2014 Turun telakan kauppa varmistunut – Meyer Turku Oy aloittaa toimintansa

– Meyer Werft on alalla arvostettu ja laivanrakennuksessa pitkät perinteet omaava teollinen partneri. Telakalla ja sen alihankkijaverkostolla on nyt mahdollisuus suunnata katseensa tulevaisuuteen, totesi elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.

Lue lisääBlogit

16.9.2014 9.00Hillevi Lönn: Ala päällä -kampanjan viesti mennyt perille (TEMatiikkaa-blogi)

Hillevi Lönn 126x160

Valtava-kehittämisohjelman viestintäkampanja ennakkoluulottomasta uravalinnasta on näkynyt syyskuun alusta medioissa ja katukuvassa. Kampanjan kohde, 8.- ja 9.-luokkalaiset ja lukiolaiset sekä heidän opettajansa, opinto-ohjaajansa ja vanhempansa, ovat selvästikin ottaneet kopin viestistä.

Lue lisää | 0 Kommenttia


Vireillä