På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö
12.2.2016

Elinkeino- ja innovaatio-osaston osastopäällikön virkaan 63 hakijaa

Työ- ja elinkeinoministeriössä avoinna olleeseen elinkeino- ja innovaatio-osaston osastopäällikön virkaan tuli määräaikaan mennessä 63 hakemusta. Virka täytetään määräajaksi, kuitenkin enintään viideksi vuodeksi kerrallaan. Osastopäälliköllä on ylijohtajan arvonimi.  


10.2.2016

Ministeri Lindström: Paine kotouttamisen saralla voimistuu

Suomeen saapui viime vuonna lähes 32 500 turvapaikanhakijaa. Heistä arviolta 30–35 prosenttia eli yli 10 000 henkilöä saanee myönteisen oleskeluluvan ja on kuntapaikan tarpeessa.


8.2.2016

Kerro ratkaisusi työllisyyden parantamiseksi

Onko sinulla tai taustayhteisölläsi ehdotus kokeiluksi, jolla työnantajat voivat helpommin palkata työttömiä tai työttömät hakeutua töihin tai yrittäjiksi? Miten kehittäisit esimerkiksi erilaisia palveluja ja tukia? Kerro ideasi 29.2.2016 mennessä.


Tutustu
HALLITUKSEN KÄRKIHANKKEET logo fi lila rgb

TEM ja kärkihankkeet

Hallitus vie eteenpäin uudistuksia viidellä painopistealueella. Työ- ja elinkeinoministeriöllä on vastuita työllisyys ja kilpailukyky-, osaaminen ja koulutus-, biotalous ja puhtaat ratkaisut sekä digitalisaatio, kokeilut ja normien purku -painopistealueilla.

Lue lisää


rss

9.2.2016 Kilpailu- ja kuluttajaviraston luominen onnistunut kohtalaisen hyvin

Kilpailuviraston ja Kuluttajaviraston yhdistäminen Kilpailu- ja kuluttajavirastoksi (KKV) vuonna 2013 arvioidaan onnistuneen kokonaisuutena kohtalaisen hyvin. Vastuualueet ovat kuitenkin vielä itsenäisiä, ja käytännössä KKV:ssa toimii edelleen kaksi virastoa yhden nimen alla.

Lue lisää

8.2.2016 Kerro ratkaisusi työllisyyden parantamiseksi

Onko sinulla tai taustayhteisölläsi ehdotus kokeiluksi, jolla työnantajat voivat helpommin palkata työttömiä tai työttömät hakeutua töihin tai yrittäjiksi? Miten kehittäisit esimerkiksi erilaisia palveluja ja tukia? Kerro ideasi 29.2.2016 mennessä.

Lue lisää

Analyysia alueiden tarpeisiin – ESPON-ohjelman tutkimusteemojen haku auki

Aluekehityksen ja -suunnittelun eurooppalainen tutkimusohjelma ESPON 2020 pyytää ehdotuksia alueellisen tutkimuksen teemoiksi.

Lue lisää

Kasvusopimukset osana hallituksen kilpailukyky-kärkihanketta

Työ- ja elinkeinoministeriön yritys- ja alueosasto käynnistää alueelliset innovaatiot ja kokeilut -hankkeen (AIKO).

Lue lisää

4.2.2016 Neljälle kärkihankkeelle 20 miljoonaa euroa energiatukea

TEM myönsi St1 Deep Heat Oy:n hankkeelle 9,6 miljoonaa euroa tuen. Varat myönnettiin hallituksen kärkihankerahoista.Lisäksi TEM tukee kolmea muuta biokaasun liikennekäyttöhanketta.

Lue lisääBlogit

2.2.2016 14.03Jussi Manninen: Puhtaasti kärkeen (TEMatiikkaa-blogi)

Jussi_Manninen_nettiVirkamiehenkin on tunnustettava, että maailma on muuttumassa. Hallitukset ympäri maailmaa ovat pystyneet periaatteellisella tasolla sopimaan yhteisistä toimista, joilla yritetään hillitä ilmastomme lämpenemistä yli kriittisenä pidetyn kahden asteen.

Lue lisää | 0 Kommenttia


Vireillä