På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö

Cleantechin strateginen ohjelma


Ohjelma päättyy 30.9.2015


uusiutuva energia 175x175 Energiatehokkuus Materiaalitehokkuus ja kierrätys
alykas kaupunki 175x175 Vesi Kaivannaisteollisuus

Cleantech on tuotteita, palveluja ja prosesseja, jotka edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä ja vähentävät samalla prosessien haitallisia vaikutuksia ympäristöön.

Cleantech on teollisuustoimialarajat ylittävää teknologiaa materiaali- ja energiatehokkuuteen, uusiutuvaan energiaan, vesien ja materiaalin kierrätykseen ja ympäristön hallintaan.


julkisethankinnat

rahoitus innovaatiot
viestintä osaaminen vientiAjankohtaista Cleantech-ohjelmasta

30.9.2015 Kolmipäiväinen Global Cleantech Summit kerää Helsinkiin yli 800 osallistujaa

The Global Cleantech Summit 2015 will be started in Helsinki at Kalastajatorppa with an invitational strategy day. Dr. Olli Rehn, Minister of Economic Affairs of Finland, will open the summit. About 250 influencers, corporate directors, and researchers from 25 different countries are expected to join the conference today.

Lue lisää

28.9.2015 Selvitys: Puhtaan teknologian pk-yritykset uskovat tulevaisuuteen

Cleantechin eli puhtaan teknologian pk-yritysten usko tulevaisuuteen on loikannut ylös alkuvuoden tilanteesta. Odotukset olivat jo tuolloin selvästi myönteisemmät kuin muissa teollisuuden ja palvelualan pk-yrityksissä. Nyt nämä yritykset uskovat vieläkin valoisampaan tulevaisuuteen.

Lue lisää

30.7.2015 Ratkaisut heti käyttöön, loppu ikuiselle suunnittelulle

Kestävien ratkaisujen vieminen käytännön elämään jatkuvan suunnittelun sijaan on noussut kärkeen aivoriihessä, jossa kartoitetaan tämän hetken tärkeimpiä suuntauksia puhtaan teknologian, biotalouden ja digitalisaation globaalissa edistämistyössä.

Lue lisää

25.6.2015 Green Celebration 2015

Kansainvälisiä huippupuhujia, kotimaisia tähtiä ja arjen sankareita sekä rentoa verkostoitumista kestävän kehityksen osaamista juhlistaen Vanhalla ylioppilastalolla 22.10. Järjestäjänä Green Building Council Finland yhteistyökumppaneineen.

Lue lisääSivua viimeksi päivitetty: 27.5.2016
Tulosta sivu
Lehti


ohjelma
yhteystiedot
materiaalit
ajankohtaistaPoCF-logo


Team Finland 191x56