På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö
Banneri GlobalCleantechSummit v3

Cleantechin strateginen ohjelma

uusiutuva energia 175x175 Energiatehokkuus Materiaalitehokkuus ja kierrätys
alykas kaupunki 175x175 Vesi Kaivannaisteollisuus

Cleantech on tuotteita, palveluja ja prosesseja, jotka edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä ja vähentävät samalla prosessien haitallisia vaikutuksia ympäristöön.

Cleantech on teollisuustoimialarajat ylittävää teknologiaa materiaali- ja energiatehokkuuteen, uusiutuvaan energiaan, vesien ja materiaalin kierrätykseen ja ympäristön hallintaan.


julkisethankinnat

rahoitus innovaatiot
viestintä osaaminen vientiAjankohtaista Cleantech-ohjelmasta

11.5.2015 Global Cleantech Summit 2015 rakentaa väylää kestävään kasvuun

Syyskuussa Helsingissä järjestettävä Global Cleantech Summit 2015 tarjoaa kansainvälisen keskustelu- ja innovaatiofoorumin maailmanlaajuisille haasteille: kuinka rajata ilmastonmuutoksen seurauksia ja ratkaista kasvavia ympäristöongelmia hyödyntäen puhtaan teknologian ratkaisuja?

Lue lisää

6.5.2015 Tampere-talosta vuoden kestävä julkinen hankkija

Tampere-talo palkittiin vuoden kestävän hankkijana 2015 palkinnolla tänään! Palkinto luovutettiin kestävien hankintojen vuosiseminaarissa 6.5.2015 Tampereella. Kunniamaininnat saivat Vaasan ja Espoon kaupungit.

Lue lisää

22.4.2015 Kaivannaisalan tutkimusstrategia vahvistaa alan osaamista Suomessa

Raaka-aineiden tarve tulee olemaan suurta vielä pitkään kaikkialla maailmassa. Kaivannaisalan tulee kehittää yhä uusia läpimurtotuotteita ja -palveluja sekä liiketoimintamalleja koko arvoketjulle ja materiaalien kierrätykseen. Tutkimustoiminnalla edesautetaan merkittävästi alan kehitystä.

Lue lisää

22.4.2015 Pk-yritysten Ympäristötekokilpailu 2015 on käynnissä – teemana resurssitehokkuus

Varsinaissuomalaisille pk-yrityksille suunnatun Ympäristöteko-kilpailun ilmoittautumisaika on tänä vuonna 9.4.–17.5. Jo kahdeksattatoista kertaa järjestettävän kilpailun teemana on tänä vuonna resurssitehokkuus. Väljä teema mahdollistaa monien eri alojen yritysten osallistumisen.

Lue lisääSivua viimeksi päivitetty: 22.5.2015
Tulosta sivu
Lehti


ohjelma
yhteystiedot
materiaalit
ajankohtaistaPoCF-logo


Team Finland 191x56