På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö

Cleantechin strateginen ohjelma

uusiutuva energia 175x175Energiatehokkuus

Materiaalitehokkuus ja kierrätys

alykas kaupunki 175x175VesiKaivannaisteollisuus
Cleantech on tuotteita, palveluja ja prosesseja, jotka edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä ja vähentävät samalla prosessien haitallisia vaikutuksia ympäristöön.

Cleantech on teollisuustoimialarajat ylittävää teknologiaa materiaali- ja energiatehokkuuteen, uusiutuvaan energiaan, vesien ja materiaalin kierrätykseen ja ympäristön hallintaan.


julkisethankinnat

rahoitusinnovaatiot

vientikoulutusviestintä

Ajankohtaista Cleantech-ohjelmasta

14.8.2014 KUTSU : YK: ILMASTOSOPIMUKSEN TEKNOLOGIAKESKUS, CLIMATE TECHNOLOGY CENTRE AND NETWORK ESITTÄYTYY 22.8.2014 klo 13-15

Tervetuloa kuulemaan ilmastorahoituksen mahdollisuuksista suomalaisille asiantuntijaorganisaatioille ja –yrityksille! Tilaisuudessa esitellään vuonna 2014 varsinaisen toimintansa aloittanut Climate Technology Centre and Network (CTCN) sekä muita ilmastorahoituksen rahoitusvälineitä. Nämä rahoituskanavat tarjoavat hyviä mahdollisuuksia suomalaisille organisaatioille myydä osaamistaan ja muuttaa maailmaa ilmastoystävällisempään suuntaan.

Lue lisää

24.6.2014 Kaivos- ja kaivannaisalan teknologia- ja palvelutarjoomaselvitys

Pk-yritysten kaivannaisalan teknologia- ja palveluyritysten palvelutarjoomaa, yritysten laajentumis- ja kasvusuuntautumista on kartoitettu osana ”Suomi kestävän kaivannaisteollisuuden edelläkävijäksi” - toimintaohjelman viennin edistämisen, tutkimuksen ja koulutuksen asiakokonaisuuksia.

Lue lisääSivua viimeksi päivitetty: 21.9.2014
Tulosta sivu
Lehti


ohjelma
yhteystiedot
materiaalit
ajankohtaistaPoCF-logo


Team Finland 191x56