På svenska | In English | Tekstiversio | Sivukartta | Palaute | Yhteystiedot Tarkennettu haku
Suurenna Pienennä
työ- ja elinkeinoministeriö

Cleantechin strateginen ohjelma

uusiutuva energia 175x175Energiatehokkuus

Materiaalitehokkuus ja kierrätys

alykas kaupunki 175x175VesiKaivannaisteollisuus
Cleantech on tuotteita, palveluja ja prosesseja, jotka edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä ja vähentävät samalla prosessien haitallisia vaikutuksia ympäristöön.

Cleantech on teollisuustoimialarajat ylittävää teknologiaa materiaali- ja energiatehokkuuteen, uusiutuvaan energiaan, vesien ja materiaalin kierrätykseen ja ympäristön hallintaan.


julkisethankinnat

rahoitusinnovaatiot
viestintäosaaminen
vientiAjankohtaista Cleantech-ohjelmasta

26.3.2015 Suomen energiatarina julkaistu

TEM:n, Energiateollisuus ry:n ja Suomalais-venäläisen energiaklubin yhteistyönä toteutettu video Suomen energiatarina on julkaistu.

Lue lisää

24.3.2015 Helsinki, Espoo ja Vantaa käynnistävät laajan Smart & Clean -yhteistyöhankkeen Sitran kanssa

Pääkaupunkiseudusta rakennetaan nyt toden teolla kansainvälisen luokan referenssialuetta älykkäille ja ekologisesti kestäville ratkaisuille. Helsinki, Espoo ja Vantaa ovat käynnistäneet laajan Smart & Clean -yhteistyöhankkeen Sitran kanssa. Uudenlaisen yhteistyön tavoitteena on tehdä pääkaupunkiseudusta entistä houkuttelevampi investointikohde ja luoda samalla uutta liiketoimintaa ja lisää työpaikkoja.

Lue lisää

13.3.2015 Cleantech-alan pk-yritykset suhtautuvat myönteisesti tulevaisuuteen

Cleantech-toimialalla odotukset seuraavan vuoden aikana ovat myönteisemmät kuin muissa teollisuuden tai palvelualan pk-yrityksissä. Alalla uskotaan vahvimmin niin liikevaihdon, tuotannon, investointien, viennin arvon kuin innovaatioiden ja tuotteiden kehityspanostusten kasvuun.

Lue lisää

5.3.2015 Brainstorming for Cleantech and Green Growth

We would like to invite you to join us on a brainstorming journey with international cleantech specialists and influencers. The journey begins with sharing ideas and culminates in The Global Cleantech Summit in September 2015 in Helsinki, Finland

Lue lisääSivua viimeksi päivitetty: 19.4.2015
Tulosta sivu
Lehti


ohjelma
yhteystiedot
materiaalit
ajankohtaistaPoCF-logo


Team Finland 191x56